Lykkelig Ronaldo: Vi fortjener det, jeg fortjener det

Cristiano Ronaldo var gjennom en følelsesmessig rutsjetur da han i går ble Europa-mester.

Fra himmelen til helvete og så tilbake til himmelen igjen. Omtrent slik kan man beskrive søndag kveld for en av verdens beste fotballspillere, Cristiano Ronaldo.

Som leder løper han før klokken 21 på banen til EM-finalen mot vertsnasjonen Frankrike. Cirka 20 minutter senere må han gråtende la seg skifte ut. Og en halv time før midnatt eksploderer han av glede, da dommeren blåser av, og Portugal har vunnet 1-0.

– Jeg var uheldig, jeg fikk en liten skade i starten av kampen, men jeg trodde hele tiden på at spillerne ville være sterke nok til å slå Frankrike med den riktige taktikken, sa Cristiano Ronaldo ifølge nyhetsbyrået AP ret etter kampen.

– Ingen trodde på Portugal, men vi vant, konstaterte Europa-mesteren.

Cristiano Ronaldo var også med i den EM-finalne som Portugal, for 12 år siden på hjemmebane, tapte mot Hellas.

– Jeg er veldig glad. Jeg har ønsket dette i lang tid, helt siden 2004. Jeg ba Gud om en sjanse til, fordi vi fortjente det, sa den portugisiske lederen og rettet fokus over på seg selv.

– Det er helt utrolig. Dette er noe jeg fortjener.

Den verdenskjente fotballspilleren har vunnet mange titler med både Manchester United og Real Madrid, men har aldri tidligere vunnet noe med Portugals landslag.

– Dette her er ett av de mest lykkelige øyeblikkene i karrieren min. Jeg har hele tiden sagt at jeg gjerne vil vinne noe med Portugal. Dette er et utrolig øyeblikk for alle portugisere, sa Cristiano Ronaldo sent i går kveld.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.