Fotballferie i Manchester

Hvis du planlegger en fotballferie i Manchester, har jeg noen tips til deg:

Besøk fotballmuseet: Manchester United og Manchester City har begge et eget fotballmuseum, hvor du kan lære mer om klubbhistorien og se på utstyr og trofeer.

Delta på en kamp: Enten du heier på Manchester United eller Manchester City, er det ingenting som slår opplevelsen av å delta på en kamp på stadion. Sørg for å kjøpe billetter på forhånd.

Utforsk byen: Manchester er en flott by med mye å se og oppleve, så ta deg tid til å utforske den. Du kan besøke shoppingområdet Trafford Centre, slappe av i Piccadilly Gardens, eller ta en tur til det historiske Northern Quarter.

Old Trafford

Gå på pub: Manchester er kjent for sine puber, så ta deg tid til å besøke noen av dem. Du kan prøve tradisjonelle britiske pubretter og lokale øl.

Ta en tur til Old Trafford og Etihad Stadium: Selv om du ikke har billetter til en kamp, kan du fortsatt ta en tur til de to stadionene og få en følelse av historien og kulturen til de to klubbene.

Besøk andre fotballklubber i området: Hvis du har tid, kan du også vurdere å besøke andre fotballklubber i området, som Bolton Wanderers eller Wigan Athletic.

Håper disse tipsene hjelper deg med å planlegge en flott fotballferie i Manchester!

Flere tips:
Fotballreise Manchester
Ferie i Manchester

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.