Paris Frankrike

"Paris Night" by Benh LIEU SONG - Own work. Licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0-2.5-2.0-1.0

«Paris Night» by Benh LIEU SONG – Own work. Licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0-2.5-2.0-1.0

Paris er selvsagt en av byene som skal arrangere Europamesterskapet i fotball i 2016, og det skal spilles em fotball på to stadioner i hovedstaden- Parc Des Princes og nasjonalarenaen Stade De France

Paris er hovedstaden i Frankrike og et av verdens aller mest besøkte reisemål. Paris er utvilsomt en av de vakreste byene i Europa, og er av svært mange ansett som verdens mest romantiske by-det er ikke uten grunn at mange legger bryllupsreisen hit.Den har nest flest restauranter med Michelin-stjerner i verden og har fostret opp en rekke store designere, kunstnere og andre personligheter innen kultur.

Paris er en utrolig allsidig by- den som ikke finner noe interessant her har ikke lett godt nok! En rekke verdenskjente severdigheter som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame og Louvre befinner seg i Paris. I tillegg kan man vandre langs Seinen eller handle i Champs-Elysées. Paris er verdens mest populære storby med hele 45 millioner besøkende i året.

Klimaet i Paris er generelt bra med varme somre og ikke alt for kalde vintre, og det blir sjelden under null grader. Våren og sommeren er allikevel de beste årstidene å besøke Paris på, varme sommerdager og storby er ikke alltid den beste kombinasjonen. Det er svært enkelt å komme seg til Paris med direktefly fra flere norske byer. Paris har tre store flyplasser og Charles de Gaulle er den største og viktigste.

Planlegger du fotballtur til Paris ?

Var dette nyttig? Del det da vel :-)